Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Blond Brood (desem) 600 gram

Wit brood heeft een kwalijke reputatie. Het zou weinig vezels bevatten en aan wit brood is vaak suiker toegevoegd. Niet zo bij Compaan. Aan ‘onze blonde’ wordt durum toegevoegd, omwille van de vele zemelen en kiemdeeltjes. Extra suiker wordt toegevoegd aan gistdeeg, om de gist te laten werken. Ons desembrood behoeft geen suiker! Wit brood ongezond? Niet onze blonde!

Ingrediënten

 

Tarwebloem*, Water, Durum tarwe*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout.

* van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,0

                                           Kj

920,5

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

44,6

          Suikers (g)

0,7

Eiwitten (g)

6,8

Vezels (g)

1,4

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

Ingrediënten

 

Tarwebloem*, Water, Durum tarwe*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout.

* van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,0

                                           Kj

920,5

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

44,6

          Suikers (g)

0,7

Eiwitten (g)

6,8

Vezels (g)

1,4

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.