Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Bruin Brood (desem) 10 x 600 gram

Een knapperig, bruin, biologisch desembrood van 600 gr op basis van tarwe en rogge. Extra tarwevlokken zorgen voor een nog vollere volle smaak. Dit brood is een gegeerde klassieker. Geliefd in de boterhamdoos van de schoolgaande jeugd. Door het lange rijzingsproces en het veelvuldig kneden proeft het immers niet zo zuur als het desembrood van andere aanbieders op de markt.

Ingrediënten

 

Water, Tarwemeel*, Tarwebloem*, Tarwevlokken*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,2

                                           Kj

920,2

Vetten (g)

1,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,2

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,5

Eiwitten (g)

7,3

Vezels (g)

2,7

Zout (g)

1,1

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

Ingrediënten

 

Water, Tarwemeel*, Tarwebloem*, Tarwevlokken*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,2

                                           Kj

920,2

Vetten (g)

1,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,2

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,5

Eiwitten (g)

7,3

Vezels (g)

2,7

Zout (g)

1,1

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.