Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Bruin Gist Brood (gist) 1000 gram

De Gentse scholen willen investeren in de gezondheid van de schoolgaande jeugd. Daarom zag het biologisch bruin desembrood van 1 kilo het levenslicht. Het is een brood dat lekker smaakt, een heerlijke krokante korst heeft en het snijden in gelijkmatige boterhammen mogelijk maakt door zijn vorm en volume. Bovendien bevat het veel vezels. Niet alleen de kinderen van de stedelijke Gentse scholen kunnen hiervan genieten, het brood is vanaf nu ook breed toegankelijk voor andere liefhebbers van lekkere en gezonde voeding.

Ingrediënten

 

Water, Tarwemeel*, Tarwebloem*, Tarwevlokken*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,2

                                           Kj

920,2

Vetten (g)

1,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,2

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,5

Eiwitten (g)

7,3

Vezels (g)

2,7

Zout (g)

1,1

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende  ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

 

Ingrediënten

 

Water, Tarwemeel*, Tarwebloem*, Tarwevlokken*,  Roggebloem*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

219,2

                                           Kj

920,2

Vetten (g)

1,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,2

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,5

Eiwitten (g)

7,3

Vezels (g)

2,7

Zout (g)

1,1

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende  ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.