Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Bruin Stokbrood (desem) 135 gram

Niet iedereen zweert bij witbrood. Daarom heeft Compaan ook lekkere bruine pistolets en dito stokbrood (135 gr). Hoe smakelijk ook, je eet er geen tien van, want deze stokbroden bestaan uit meer dan lucht, namelijk: bio tarwemeel, durum, tarwevlokken, tarwe- en roggedesem. Heerlijk als begeleider van Belgische kazen of Italiaanse charcuterie.

Ingrediënten

 

Water, Tarwebloem*, Durum tarwe*, Tarwemeel*, Tarwevlokken*, Roggebloem*, tarwegluten*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

218,0

                                           Kj

916,7

Vetten (g)

1,0

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,7

Eiwitten (g)

7,5

Vezels (g)

2,2

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een voorverwarmdeoven op 180°C gedurende  ±  12 minuten, afhankelijk van het type oven.

Ingrediënten

 

Water, Tarwebloem*, Durum tarwe*, Tarwemeel*, Tarwevlokken*, Roggebloem*, tarwegluten*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

218,0

                                           Kj

916,7

Vetten (g)

1,0

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

43,0

          Suikers (g)

0,7

Eiwitten (g)

7,5

Vezels (g)

2,2

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een voorverwarmdeoven op 180°C gedurende  ±  12 minuten, afhankelijk van het type oven.