Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Rogge Breekbrood (desem) 300 gram

Dit lekkere, dagelijks broodje van 300 gram bevat zowel bio roggedesem als bio tarwedesem. Het is makkelijk verteerbaar, gevolg van de langere rijstijd. Rogge breekbrood is het kleinere broertje van het standaard Rogge Desembrood. Het bestaat ook in langwerpige vorm. Het wordt ingesneden gebakken, is dus eenvoudig in vier stukken te breken. Handig voor bij de soep. Of om te delen met vrienden; als ‘belevingsbroodje’.

Ingrediënten

 

Water, tarwebloem*, 23% roggebloem*, zeezout, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300)

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

217,4

                                           Kj

915,2

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

45,2

          Suikers (g)

1,9

Eiwitten (g)

5,7

Vezels (g)

2,0

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een voorverwarmde oven op ±200°C gedurende 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

 

Ingrediënten

 

Water, tarwebloem*, 23% roggebloem*, zeezout, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300)

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

217,4

                                           Kj

915,2

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

45,2

          Suikers (g)

1,9

Eiwitten (g)

5,7

Vezels (g)

2,0

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een voorverwarmde oven op ±200°C gedurende 10 minuten, afhankelijk van het type oven.