Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Rogge Brood (desem) 600 gram

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het eten van rogge het lichaamsgewicht doet afnemen. Men weet niet precies hoe dat komt maar men denkt dat de vezels hierbij een belangrijke rol spelen. Rogge heeft een positief effect op de bloedsuikerspiegel en wetenschappers hebben ontdekt dat rogge effectief werkt tegen inwendige ontstekingen op celniveau. Ons roggebrood is ook nog eens desembrood én biologisch. Alle redenen dus, om voor dit brood te kiezen.

Ingrediënten

 

Water, tarwebloem*, 23% roggebloem*, zeezout, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300)

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

217,4

                                           Kj

915,2

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

45,2

          Suikers (g)

1,9

Eiwitten (g)

5,7

Vezels (g)

2,0

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

 

Ingrediënten

 

Water, tarwebloem*, 23% roggebloem*, zeezout, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300)

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

217,4

                                           Kj

915,2

Vetten (g)

0,9

          Verzadigde vetzuren (g)

0,1

Koolhydraten (g)

45,2

          Suikers (g)

1,9

Eiwitten (g)

5,7

Vezels (g)

2,0

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.