Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Spelt Breekbrood (desem) 300 gram

Speltbrood van Compaan is speltbrood, geen brood met een beetje spelt. Biologische spelt is een puur oergraan met vele vezels en eiwitten en weinig gluten. Omwille van de weinige gluten is het een brood voor ervaren bakkers. Het brood is bereid op basis van puur bio speltdeeg en dito desem, afgewerkt met geroosterde zonnebloempitten voor een extra pittige smaak. Een broodje van 300 gram, ingesneden gebakken en dus makkelijk in 4 stukken te breken. Handig voor bij de soep. Of om te delen met vrienden; als ‘belevingsbroodje’.

Ingrediënten

 

Water, 32% Speltbloem*, 25% Speltmeel*, Zonnebloempitten*, ökoback-dinkel* (Speltbloem*, moutmeel* (Gerst*, Spelt*), Lupinemeel*, suiker*, acerolapoeder*), zeezout.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

244,6

                                           Kj

1025,5

Vetten (g)

4,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,5

Koolhydraten (g)

41,8

          Suikers (g)

0,8

Eiwitten (g)

9,0

Vezels (g)

1,8

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

V

 

 

Weekdieren

 

V

 

Ingrediënten

 

Water, 32% Speltbloem*, 25% Speltmeel*, Zonnebloempitten*, ökoback-dinkel* (Speltbloem*, moutmeel* (Gerst*, Spelt*), Lupinemeel*, suiker*, acerolapoeder*), zeezout.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

244,6

                                           Kj

1025,5

Vetten (g)

4,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,5

Koolhydraten (g)

41,8

          Suikers (g)

0,8

Eiwitten (g)

9,0

Vezels (g)

1,8

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

V

 

 

Weekdieren

 

V