Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Spelt Brood (desem) 600 gram

Speltbrood van Compaan is speltbrood, geen brood met een beetje spelt. Biologische spelt is een puur oergraan met vele vezels en eiwitten en weinig gluten. Omwille van de weinige gluten is het een brood voor ervaren bakkers. Het brood is bereid op basis van puur bio speltdeeg en dito desem, afgewerkt met geroosterde zonnebloempitten. Dat zorgt voor een extra pittige smaak.

Ingrediënten

 

Water, 32% Speltbloem*, 25% Speltmeel*, Zonnebloempitten*, ökoback-dinkel* (Speltbloem*, moutmeel* (Gerst*, Spelt*), Lupinemeel*, suiker*, acerolapoeder*), zeezout.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

244,6

                                           Kj

1025,5

Vetten (g)

4,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,5

Koolhydraten (g)

41,8

          Suikers (g)

0,8

Eiwitten (g)

9,0

Vezels (g)

1,8

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijs

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

V

 

 

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende  ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

 

Ingrediënten

 

Water, 32% Speltbloem*, 25% Speltmeel*, Zonnebloempitten*, ökoback-dinkel* (Speltbloem*, moutmeel* (Gerst*, Spelt*), Lupinemeel*, suiker*, acerolapoeder*), zeezout.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

244,6

                                           Kj

1025,5

Vetten (g)

4,1

          Verzadigde vetzuren (g)

0,5

Koolhydraten (g)

41,8

          Suikers (g)

0,8

Eiwitten (g)

9,0

Vezels (g)

1,8

Zout (g)

1,0

 

Allergenenlijs

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

 

 

V

Noten

 

 

V

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

 

 

V

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

V

 

 

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende  ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.