Close
Filters
Voorkeuren
Zoek

Bio Walnootvijg (gist-desem) 450 gram

Dit tarwebroodje (450 g) is de perfecte begeleider van een kaasschotel. Maar is ook heerlijk lekker, op zich; als een tien- of vieruurtje. Tarwebloem is de basis, aangevuld met een bio zadenmengeling. De walnoten maken dit broodje heerlijk knapperig. De vijgen houden het zoetig en fruitig. Puur genieten!

Ingrediënten

 

Tarwebloem*, water, 9% walnootstukjes*, 7% vijgen, tarwemeel*, roggebloem*, gist, boter*, rietsuiker*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout, havervlokken*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, sesamzaad*.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

247,7

                                           Kj

1150,0

Vetten (g)

9,3

          Verzadigde vetzuren (g)

1,5

Koolhydraten (g)

38,9

          Suikers (g)

4,8

Eiwitten (g)

7,8

Vezels (g)

2,8

Zout (g)

0,6

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

V

 

 

Noten

V

 

 

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

V

 

 

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.

 

Ingrediënten

 

Tarwebloem*, water, 9% walnootstukjes*, 7% vijgen, tarwemeel*, roggebloem*, gist, boter*, rietsuiker*, Biodirect (amylase-xylanase, ascorbinezuur E300), zeezout, havervlokken*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, sesamzaad*.

*van biologische teelt

 

Nutritionele analyse per 100 g

 

 

Per 100 g

Energetische waarde     Kcal

247,7

                                           Kj

1150,0

Vetten (g)

9,3

          Verzadigde vetzuren (g)

1,5

Koolhydraten (g)

38,9

          Suikers (g)

4,8

Eiwitten (g)

7,8

Vezels (g)

2,8

Zout (g)

0,6

 

Allergenenlijst

 

 

Aanwezig

Afwezig

Sporen

Gluten

V

 

 

Schaaldieren

 

V

 

Eieren

 

 

V

Vis

 

V

 

Aardnoten (pinda)

 

V

 

Sojabonen

 

 

V

Melk

V

 

 

Noten

V

 

 

Selderij

 

V

 

Mosterd

 

V

 

Sesamzaad

V

 

 

Zwaveldioxide (<10 ppm)

 

V

 

Lupine

 

 

V

Weekdieren

 

V

 

 

Bakvoorschriften

 

Afbakken in een Voorverwarmde oven op 200°C gedurende ± 10 minuten, afhankelijk van het type oven.